翻訳と辞書 |
Rubus coreanus : ウィキペディア英語版 | Rubus coreanus
''Rubus coreanus'' (syn. ''Rubus tokkura''; also called Korean black raspberry) is a species of raspberry native to Korea, Japan, and China.〔(【引用サイトリンク】 work = Flora of China )〕 It produces edible berries (not true berries in the botanical sense) that are fermented into ''bokbunja ju'', a Korean fruit wine (although the majority of fruit commercially grown for producing this drink are actually ''Rubus occidentalis'', native to North America).〔(【引用サイトリンク】 Mistaken identity: clarification of ''Rubus coreanus'' Miquel (bokbunja) )〕〔(【引用サイトリンク】 Anthocyanin fingerprinting of true bokbunja (''Rubus coreanus'' Miq.) )〕 It is called ''bokbunja'' (hangul: 복분자; hanja: 覆盆子) in Korean and ''cha tian pao'' (插田泡) in Chinese. ==See also==
* Black raspberry
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Rubus coreanus」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|